Onderweg naar meer zelfvertrouwen

Voor wie?

Je bent een slimme vrouw, diep van binnen weet je dat wel. Maar toch geloof je er niet in. Je bent altijd bang dat je op een dag door de mand valt. Dat anderen erachter komen dat je toch niet zo slim bent. Dus houd je vaak je mond, je spreekt je niet uit, want misschien zeg je wel iets doms. En dan sta je helemaal voor aap. Als je je een beetje verstopt en jezelf niet zo laat zien, komen ze er misschien niet achter. Dus dat is wat je doet. Maar het knaagt wel aan je.

Dit wordt ook wel het Imposter syndroom genoemd. Veel vrouwen hebben hier last van in meer of mindere mate. 

Jij bent nu op een moment in je leven aangekomen, dat je je  niet meer door deze angst wil laten leiden.
Want diep van binnen weet je, voel je, dit is niet alles wat er is.
Er zit meer leven en sprankeling in mij dan ik laat zien.
Ik wil leven vanuit zelfvertrouwen! 

Hoe ik je help?

Wandelcoaching houdt in dat we samen op pad gaan; naar buiten, de natuur in. De natuur helpt je om stiller te worden van binnen. Hierdoor maak je veel makkelijker contact met wat er in je leeft. In mijn begeleiding focus ik op het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn. Je wordt je dan bewuster van welke gedachten, overtuigingen en gevoelens er in jou leven en welk effect dit op jou heeft. Signalen van ons lichaam nemen we vaak niet serieus. Als je hier contact mee gaat maken, dan zul je ervaren dat je groter en meer bent dan die kritische stemmetjes. Hierdoor kun je er makkelijker afstand van nemen en geloof je niet meer dat die stemmetjes je de waarheid vertellen. Daarvoor in de plaats komt een andere waarheid. De waarheid van het moment, de waarheid van je gevoel, de waarheid van je innerlijke weten.

Mijn werkwijze

Mijn manier van werken kenmerkt zich door de overtuiging dat jij zelf de antwoorden al in je hebt.
Ik vertel je niet hoe het zit. Ik stel vragen waardoor jij tot je eigen inzichten en antwoorden komt.
Ik laat je de kracht van de natuur ervaren, waardoor jij in contact komt met de wijsheid die in jou verborgen ligt.

Ik help je de weg hiernaar toe te vinden, zodat jij er weer toegang toe hebt. 

Wat levert het je op?

Je wordt je bewust van je eigen gedachten en overtuigingen die je in de weg staan
Je weet waar je kritische stemmetjes vandaan komen en je laat je niet meer door ze leiden.
Je weet hoe je in contact komt met je zelfvertrouwen
Je leert voelen welke waarheden je lijf te vertellen heeft over jouw onzekerheid
Je durft jezelf steeds meer te laten zien en horen

Onze grootste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn.
Onze grootste angst is dat we buitengewoon krachtig zijn.
Het is ons licht, niet onze schaduw, dat ons het meest beangstigt.

Marianne Williamson

Praktische informatie

Een traject voor wandelcoaching start met een vrijblijvende kennismaking per telefoon of skype van ongeveer 30 minuten. Jouw coachingsvraag staat in dit gesprek centraal en we bespreken hoe ik je hierbij kan helpen. De coachingsgesprekken vinden buiten plaats. Mijn werkgebieden zijn Pijnacker, Delft en Rotterdam.  Mocht het om één of andere reden niet wenselijk of haalbaar zijn om buiten af te spreken, dan kan het ook binnen op een fijne locatie in Rotterdam Schiebroek.

Wil je op een laagdrempelige manier kennis willen maken met mij? Wandel dan een keer mee met een mindful wandeling die ik maandelijks geef in Delftse Hout.

Voor een losse wandeling/sessie vraag ik €120 inclusief BTW (voor particulieren).
Een coachingssessie (wandeling) duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.
Een coachingstraject van 5 sessies kost €550.

Als de werkgever de coaching betaalt, hanteer ik het tarief van €1000 exclusief BTW (voor een coachingstraject van 5 x 2 uur).
Dit is inclusief intake met medewerker en leidinggevende en een tussentijds evaluatiegesprek.  

Een tocht van 1000 mijl
begint met een eerste stap

Lao Tse

Wat is wandelcoaching of natuurcoaching?

Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Alles in de natuur beweegt, groeit en verandert in zijn eigen tempo. Wij mensen zijn daarin niet anders. Natuurcoaching vindt plaats in de natuur, waarbij niet alleen de coach je helpt bij je bewustwordingsproces, ook de natuur ondersteunt je. De natuur zou je kunnen zien als een coach op zichzelf. Misschien ken je het wel; je wandelt ergens en het lijkt of een bepaalde plek je roept. Als je daar gehoor aan geeft en vervolgens onderzoekt wat deze plek je te vertellen heeft, dan kan het zijn dat je antwoorden of inzichten krijgt over een bepaalde situatie in je leven. De natuur zit vol met symbolen en metaforen die kunnen weerspiegelen wat er bij jou van binnen leeft. Bovendien oordeelt de natuur niet. Hierdoor maak je contact met je eigen innerlijke wijsheid.

20210109_133911