Meditatieve wandelingen

Op zoek naar verstilling en bezinning én houd je van de natuur?
Dan is deze wandeling echt iets voor jou!

Tijdens de wandeling activeer je je zintuigen waardoor je helemaal in het hier en nu komt. Vervolgens verbind je je met het thema van de wandeling en onderzoek je wat dit voor jou betekent. Hierbij betrekken we actief de symboliek van de natuur. Dit levert vaak verrassende inzichten en andere perspectieven op. 

Wandel ook een keer mee en laat je verrassen door wat de natuur je te vertellen heeft!

IMG-20190910-WA0013

Zondag 27 oktober: KLEURRIJK

Het is herfst, prachtige kleuren in allerlei tinten zie je in de natuur om ons heen; geel, oranje, rood, paars. De natuur laat zich zien in al haar kleurenpracht. Weet jij hoe jouw boom verkleurt? Welke kleuren jij wil laten zien? En waar deze kleuren voor staan? Wandel met mij mee op deze meditatieve wandeling waarin jij jouw kleurenpalet gaat onderzoeken. 

Praktische informatie

  • Zondag 27 oktober, 24 november, 29 december 2019
  • Iedere laatste zondag van de maand van 9.30 tot 11.00 uur.
  • Kleine groepjes van maximaal 10 personen
  • Locatie: Delftse Hout
  • Kosten: €10 per persoon
  • Aanmelden via saskia@coachnatuurlijk.nl of 06-41886758
Wat anderen zeggen over de wandeling

Het geeft mij heel veel rust en ontspanning. Door de wandeling ga je ook bij jezelf op reis. Het helpt mij om goed bij mezelf te kijken. (Pia)

De wandeling gaf mij nog meer contact met de aarde en de natuur. Het maakte mij rustig omdat ik me steeds meer kon overgeven aan het moment van zijn; de adem rustig en kalm zodat ook het denken tot rust komt. (Bep)

Bijzonder om met een groep mensen in stilte te lopen, dat gaf een heel verbonden gevoel. Fijn vond ik de uitnodiging van Saskia om met m’n aandacht naar m’n voeten te gaan en te voelen hoe deze contact maken met de aarde, of met aandacht te luisteren, te kijken of te ruiken. Door de natuur om me heen intenser waar te nemen, word ik ook mijn eigen natuur meer gewaar en kan ik beter voelen wat er in mij leeft! (Martine)