Over mij

Mijn pad

Saskia; vrouw, dochter, zus, vriendin, partner van Ivar, moeder van Lenthe (12) en Symen (10). Geboren in 1973 als tweede en jongste dochter in een tuindersgezin. In dit gezin heb ik geleerd hard te werken en goed voor de mensen om mij heen te zorgen. Als kind was ik heel graag buiten. Bomen klimmen, slootje springen, door het weiland banjeren. Ik heb veel gereisd in mijn leven en daarin heb ik ervaren dat de natuur mij rust geeft. In de natuur hoef ik alleen maar te zijn! 

Tot  mijn 30e jaar ben ik met name gericht geweest op de ander. Wat heeft de ander nodig, hoe kan ik de ander tegemoetkomen, hoe kan ik mij aanpassen aan de ander? Voor mij was dat ‘normaal’, ik wist niet beter, dit is wat ik kende. Tot het moment dat dat niet langer ging, ik raakte overspannen en vroeg me af wie ik was zonder de ander. Vanaf dat moment ben ik een ander pad gaan bewandelen. Ik ben gaan leren voelen wat erin mij leeft, welke keuzes ik wil maken, wat voor mij belangrijk is.  Dat was een grote ommezwaai en is nog steeds niet altijd een makkelijk pad, maar wel mijn pad! Als natuurcoach neem ik mensen letterlijk mee op hun pad. 

Saskia als wandelcoach

Door mijn open houding en oprecht nieuwsgierige vragen, nemen mensen mij snel in vertrouwen. Ik geef de ander ruimte, luister intuïtief en gebruik graag speelse werkvormen. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar mensen; wat denken ze, wat voelen ze, waarom doen ze wat ze doen? De combinatie van mijn interesse in mensen en mijn liefde voor de natuur heb ik samengevoegd in het werk dat ik nu doe. 

Als je me zou kennen, dan zou je weten dat...

 

ik houd van dansen en zingen en niet stil kan zitten als ik muziek hoor

ik chagrijnig word als ik een dag niet naar buiten ben geweest

 ik dol ben op chocola met karamel zeezout

ik soms niet vooruit te branden ben

je mij wakker kunt maken om buiten een vuurtje te gaan stoken

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen, kun je vinden op LinkedIn
Foto Saskia Zeelenberg
Contactgegevens

Saskia Zeelenberg

Natuur- en Wandelcoach

saskia@coachnatuurlijk.nl

06-41886758