Persoonlijke Coaching

Voor wie?

Je bent al je hele leven voor anderen zorgen (vaak ook op werkgebied) en staat voor iedereen klaar. Je bent gewend om jezelf weg te cijferen en hebt je daar eigenlijk altijd prima bij hebben gevoeld. Naar buiten toe ben je nog steeds de energieke persoon die een luisterend oor heeft voor iedereen, maar van binnen voel je dat je voorraad energie opraakt. Je bent op een punt in je leven aangekomen dat je het even niet meer weten. Je bent  kritisch naar jezelf en hebt het gevoel het nooit goed genoeg te doen. Je wil dit wel anders, maar hebt geen idee hoe.

Wat levert het je op?

Ik help je bewust te worden van wat er in je leeft aan gedachten, gevoelens en overtuigingen en welk effect dit op je heeft. In mijn begeleiding focus ik op het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn. Signalen van ons lichaam nemen we vaak niet serieus, terwijl dit een belangrijke informatiebron is voor hoe het met ons gaat. Als je hiernaar leert luisteren (dit kan soms door letterlijk stil te staan) kun je makkelijker contact maken met wat goed voor je is. Hierdoor maak je bewuste keuzes, je balans herstelt en je energieniveau neemt toe.   

Waar?

Mijn werkterrein bevindt zich buiten, in de natuur. Samen gaan we op stap. De natuur spiegelt je innerlijke proces. Precies daar waar jij je bevindt, zie je weerspiegeld buiten om je heen. Delftse Hout en Bergse Bos zijn de gebieden waar ik werk. Graag ontmoet ik je daar om samen op pad te gaan. Mocht je zelf een ander gebied weten waar je graag naartoe wil, dan kunnen we dat in overleg afspreken.

Contact?

Wil je dat ik een stukje met je meeloop op je pad? Neem dan contact met me op!